Hit enter to search or ESC to close

www.mepsengineering.me

RJEŠENJA KLIMATIZACIONIH SISTEMA

Prvu jedinicu za klimatizaciju dizajnirao je i izumio Leonardo Da Vinci za suprugu Milanskog vojvode, a inženjeri su je razvili do danas. Od danas gotovo u svakom domu imamo klima uređaje za grIjanje i hlađenje. Tokom 100 godina inženjeri koji su radili na tehnologijama klimatizacije sproveli su mnoga istraživanja i razvoj i ona je dobila današnji oblik. U tom kontekstu, iskusni inženjeri MEPS Engineering-a pružaju pregled vaših zahteva, tačan izbor jedinice naizmenične struje i sve inženjerske zahtjeve. Pored toga, MEPS preduzima isplative usluge prodaje i prodaje evropskih brendova klimatizacionih jedinica sa mnogim raznim alternativama. Preko više od jedne alternative marki i modela; MEPS nudi rješenja za vaše stambene i komercijalne projekte.

RJEŠENJA FN SISTEMA

Imamo ugovore sa proizvođačima solarnih panela i pretvarača koji su vodeći u svetu u svom sektoru. MEPS Engineering pruža bilo koju vrstu FN rješenja sa svojim iskusnim inženjerskim timom kao osnovu ING-a (Inženjering, Nabavka i Građevinarstvo). MEPS Engineering je usredsrijeđen na krovne instalacije solarnih panela za stambene i hotelske projekte u Turskoj i u Balkanskim zemljama preko kancelarije u Crnoj Gori.

TERMALNO SOLARNA RJEŠENJA

MEPS Engineering nudi rješenja za solarno grijanje vode u Turskoj i zemljama Balkana. MEPS Engineering ima posebne proizvođačke sporazume koji su stručni za svoje područje i nude rješenja paketnog tipa. U zavisnosti od vaših potreba za toplom vodom za domaćinstvo, naši iskusni inženjeri predstavljaju neophodne proračune i rješenja sa besplatnim tehnickim uviđajem. Tako možete da besplatno proizvodite toplu vodu pomoću sunca i u skladu s tim smanjite račune za električnu energiju.

VRF i HVAC RJEŠENJA

Današnji najvažniji cilj inženjeringa je postizanje maksimalnog komfora uz minimalne troškove, stoga u našim stambenim i komercijalnim projektima koristimo centralizovane jedinice za grijanje i hlađenje u kombinaciji sa obnovljivom energijom. Isto kao i klima uređaji, HVAC sistemi se razvijaju tokom 100 godina, a pravilan odabir jedinice je veoma važan. Zbog ovoga, posebno iskustva naših upravnih partnera i preko poznatih proizvođača HVAC-a s kojima sarađujemo, MEPS Engineering nudi profesionalna inženjerska rešenja. Od dizajna HVAC sistema do izbora opreme i uređaja, MEPS Engineering je na vašoj strani sa svojim iskusnim osobljem i nudi vam najprikladniji sistem i pristupačna alternativna rješenja za stambene i komercijalne projekte sa više opcija marke i modela.

RJEŠENJA TOPLOTNIH PUMPI

Toplotne pumpe su odličan izbor za stambeni i komercijalni HVAC sistem, toplotna pumpa može i grijati i hladiti dom izvlačenjem toplotne energije iz okolnog okruženja (Vazduha, Vode ili Tla) i premještanjem na drugo mjesto. Zimi to znači izvlačenje toplote iz spoljašnjeg vazduha i njegovo pomjeranje unutra kako bi se obezbjedila toplina i udobnost. Ljeti to znači uzimanje toplotne energije iz vazduha u zatvorenom i njeno pomjeranje napolje. Sa tehnologijom koja se razvija, efikasnost ovog sistema postaje vrlo ekonomična za rezidencijalne i komercijalne korisnike i veoma popularna u svijetu.

RJEŠENJA SISTEMA PAMETNI DOM I BEZBJEDNOST

Rješenja za pametni dom i bezbjednosne sisteme danas su popularna tehnologija jer svi imamo pametne telefone. Ovi sistemi ne samo da pružaju udobnost, već i upravljanje troškovima i sigurnost za vas. Sa razvijenim tehnologijama svakodnevno su dostupne nove funkcije širom sveta. Tako se MEPS Engineering takođe uključio u rješenja za pametne domove i bezbjednosne sisteme sa raznim alternativnim tehnološkim rješenjima. MEPS Engineering nudi žičana komercijalna profesionalna rješenja poznatih brendova, a osim toga usredsređena je na rješenja bežičnih pametnih domova. Naročito, zbog svakodnevnih tehnologija u razvoju bežične, zamjenljive, lako instalirajuće, isplative i pouzdane komponente su veoma važne za kupce.

USLUGE INŽINJERINGA

MEPS inženjerske usluge obuhvataju profesionalne konsultantske usluge u oblasti mašinskog, električnog i projektnog menadžmenta. Naša dizajnerska rešenja su kreativna i inovativna sa energetski efikasnim dizajnom u osnovi naše etike. Misija MEPS inženjerskih usluga je da budemo vodeći pružalac visokokvalitetnih inženjerskih savetodavnih usluga našim klijentima pružajući sigurnost na „troškovima, funkcijama i rasporedu“ na svim našim projektima. Priznajemo da je u kompaniji poput naše, naše osoblje, etika i kultura ključ koji nas razlikuje od naše konkurencije. Nastojimo da razvijemo kreativna, inovativna i energetski održiva i efikasna dizajnerska rješenja kako bismo našim klijentima omogućili sticanje konkurentne prednosti u poslovnim sektorima kojima posluju. Cilj MEPS Engineering-a je da razvije dugoročne odnose sa svojim klijentima i postane vaš izabrani partner u inženjerskom rešenju.