Hit enter to search or ESC to close

www.linsa.me

LINSA HORECA

Ova filijala naše kompanije bavi se prodajom i marketingom HoReCa proizvoda u Crnoj Gori. Linsa HoReCa opslužuje svoje usluge ugovorima o zastupanju sklopljenim sa raznim poznatim brendovima svih vrsta horeca proizvoda koji su povezani sa hotelskim restoranima i kafeterijama. Linsa HoReCa ima za cilj da bude lider u sektoru sa aktivnim marketingom.

RJEŠENJA PROFESIONALNIH KUHINJA

Restorani, kafići i hotelske kuhinje imaju širok spektar zahtjeva u zavisnosti od veličine i tipa objekta. Naši partneri imaju iskustvo u čitavom asortimanu, od osnovnih proizvodnih potreba preko banketa do finih ručavanja, od 40 prekrivača do više stotina. Naš tim čine iskusni komercijalni dizajneri kuhinja i projektni menadžeri koji su bili tamo i to radili, uključujući niz projekata, posebno u zemljama ZND i na Bliskom Istoku. Naši dizajni su fokusirani na stvaranje efikasne usluge pružanja usluga hrane koja je moguća u okviru raspoloživih lokacija i budžetskih mogućnosti. Uz pomoć našeg inženjerskog i poslovnog pristupa, bili smo u mogućnosti da pružimo usluge mnogim objektima koji posluju u raznim oblastima.

LINSA CAFÉ

Kafić Linsa nudi zdrav, organski i ukusan meni u ICP Business centru u Crnoj Gori. Posebno služenje visokokvalifikovanim prženim proizvodima od kafe sa posebnim metodama pripreme (sifon, v60, aeropress itd.) nudi nezamjenljiv ukus ljubiteljima kafe. Pored toga, kafić Linsa nudi posebne organske proizvode kao što su maslinovo ulje, sirup od nara, domaće sirće, pistaći, čokolade, lešnik, badem, biljne čajeve, bademov puter i raznu posebnu organsku hranu.